تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/08/20 - 18:34
کد خبر: 522041

بورس دانشجویان لبنانی و فلسطینی در دانشگاه حضرت معصومه(س)

بورس دانشجویان لبنانی و فلسطینی در دانشگاه حضرت معصومه(س)

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) گفت: علاوه بر پذیرش و جذب ۲۰ دانشجوی دختر لبنانی و فلسطینی به صورت بورسیه در این دانشگاه، حمایت‌های دیگری مانند ارائه خدمات مشاوره روانشناسی به میهمانان لبنانی و فلسطینی انجام می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، مریم بردبار در دیدار با نماینده حزب‌الله لبنان در قم ضمن گرامیداشت چهلمین روز درگذشت سیدحسن نصرالله و همراهان ایشان عنوان کرد: دانشگاه حضرت معصومه(س) به عنوان عضوی از جامعه دانشگاهی وظیفه خود می‌داند که در راستای ظلم‌ستیزی و مبارزه با ظالم، همدردی و یاری خود را نسبت به مردم مبارز لبنان اعلام کرده و با تمام توان خود حامی این مردم شجاع و ظلم‌ستیز باشد.

وی افزود: حمایت‌های مادی و معنوی در حد توان دانشگاه حضرت معصومه(س) نسبت به مردم لبنان و حمایت از آنان انجام شده است، یکی از این حمایت‌ها پذیرش و جذب 20 دانشجوی دختر لبنانی و فلسطینی به صورت بورسیه در این دانشگاه بود که در حال انجام است.

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) گفت: این دانشگاه با توجه به برخورداری از مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی و بهره مندی از اساتید مجرب در این حوزه، گروه ویژه‌ای متشکل از متخصصان مشاوره روانشناسی و مذهبی برای ارائه خدمات به میهمانان و بازسازی روحیه این عزیزان انجام خواهد داد.

بردبار در پایان خطاب به نماینده حزب الله لبنان در قم بیان کرد: دانشگاه حضرت معصومه(س) پذیرای تمام پیشنهادات شما نسبت به حمایت از مردم و حزب الله لبنان است و در این راستا تمام قد در کنار این عزیزان ایستاده و از هیچ کمکی در خدمت به حزب الله لبنان فرو گذار نخواهد کرد.

در ادامه این نشست، حجت الاسلام والمسلمین آخوندزاده، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حضرت معصومه(س) گفت: غم فقدان بزرگان و فرماندهان حزب الله لبنان و همچنین سربازان آن تفاوتی با غم فقدان فرماندهان و سربازان ایرانی ندارد و ما خود را این‌چنین هم‌درد با حزب الله لبنان و جبهه مقاومت می‌دانیم.

وی تصریح کرد: پذیرش دانشجو به صورت بورس، پیشنهادی است که در راستای حمایت از مردم لبنان از سمت دانشگاه مطرح شده است تا شروعی در جهت همکاری و حمایت‌های بیشتر از جبهه مقاومت باشد، بنابراین با آغوش باز پذیرای هر نوع پیشنهادی در این راستا هستیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حضرت معصومه(س) افزود: واکنش شبکه‌های رسانه‌ای معاند نسبت به این اقدام دانشگاه حضرت معصومه(س) نشان می‌دهد حمایت قاطع جامعه دانشگاهی از نخبگان لبنانی بر هم زننده برنامه‌های رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار است، فلذا این دست اقدامات با جدیت از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیگیری خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین آخوند زاده ادامه داد: جمع‌آوری هدایای دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه حضرت معصومه(س)، اهدای یک روز حقوق کارمندان این دانشگاه به حزب‌الله لبنان و اموری از این قبیل از جمله کمک‌های مالی این دانشگاه به مقاومت لبنان بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top